Credeai că ţie îţi era greu? Un copil a primit ca temă de vacanţă formarea noului guvern

Îţi aminteşti cât urai temele pentru vacanţă şi cum tot amânai să le faci până în ultima clipă? Ei bine, ţie ţi-era uşor! Săndel C., un puşti de clasa a 3-a de la o şcoală din cartierul Titan, a primit ca temă de vacanţă formarea unui guvern nou, care ar urma să înlocuiască guvernul Grindeanu după 15 septembrie, când începe şcoala.


“Copiii sunt oricum cocoşaţi de teme în timpul anului, dar chiar aşa, să-i strici şi toată vacanţa băiatului? De trei ore încoace plânge de-ţi rupe inima”, se întreabă tatăl. “Ce pot să fac, o să-l ajut să-şi facă afurisita de temă. Acum trebuie să-l duc la sediul PSD, să-i arăt toţi pupincuriştii şi toate lichelele, să-i explic cum funcţionează politica, cine cu cine nu se înţelege, unde e mai mult de furat şi aşa mai departe.”

Bineînţeles, există şi copii care nu-şi bat capul cu tema de vacanţă. Un coleg al lui Săndel a scos primul muţunache din lada cu jucării, i-a descărcat de pe net un doctorat în securitate naţională şi l-a numit premier, după care a fugit să se zbenguie pe maidan. “Ca un lider adevărat”, l-a lăudat învăţătoarea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
16 iunie 2017 16:06
Citește mai mult despre: copii guvern scoala vacanta

Alte articole

Vezi mai mult