Acum chiar avem o dilemă! Într-un interviu recent, primarul Capitalei a declarat că a hotărât să doneze 1000 de euro în plus la Catedrala Neamului de câte ori o înjură un bucureştean - indiferent că e blocat în trafic, i-a căzut în cap o cărămidă dintr-un imobil neconsolidat sau pur şi simplu urăşte pesediştii.

firea_doneaza_daca_o_injuri.jpg
"Toată lumea ştie că e păcat să înjuri, şi chiar dacă un alegător nu mă iubeşte, nu pot sta indiferentă când seamănul meu se îndreaptă vertiginos spre Iad", a declarat Gabi Firea. "De aceea am decis să aloc din bugetul Primăriei câte 1000 de euro pentru construcţia Catedralei ori de câte ori un bucureştean îmi adresează cuvinte urâte, aşa, de sufletul lui, şi ca să arăt că nu port duşmănie."

"Nu e o problemă, că nu dau de la mine", a chicotit Firea când i s-a atras atenţia că asta ar însemna ca municipalitatea să verse zilnic sume exorbitante în conturile Bisericii Ortodoxe.

Câteva sute de mii de bucureşteni au refuzat să comenteze.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 07.02.2018 15:30 Politic

National Cinematografic