Crin Antonescu a promis că va sta o noapte nedormit dacă Băsescu demisionează

Acuzat că nu este suficient de convingător când spune că este alături de manifestanţii anti-Băsescu din Piaţa Universităţii, Crin Antonescu a anunţat în timpul mitingului de joi că este dispus să facă sacrificiul suprem în cazul în care preşedintele Traian Băsescu va demisiona: va sta nedormit o noapte întreagă.

„Deşi medicii m-au avertizat că îmi pun viaţa în pericol dacă nu-mi respect cele 12 ore zilnice de somn, sunt dispus să-mi asum acest risc în numele democraţiei din România. Dacă tiranul va demisiona, Crin Antonescu va sta o noapte întreagă nedormit”, a sunat promisiunea liderului liberal, întâmpinată cu urale de oamenii prezenţi la miting.

Interesant este faptul că Traian Băsescu pare dispus să demisioneze, tocmai pentru a-l discredita prin acest gest pe Crin Antonescu, convins fiind că liderul liberal nu va rezista sub nici o formă să rămână treaz o noapte întreagă.

Oricum, în caz că Băsescu va demisiona, Crin va fi monitorizat pe toata perioada nopţii de doctori, care îi vor administra somnifere imediat ce vor simţi că viaţa lui este în pericol.

Scris de Calin
20 ianuarie 2012 17:01

Alte articole

Vezi mai mult