Crin Antonescu este vedeta emisiunii Buimacul, pe Antena1

Preşedintele PNL este vedeta unui nou show de televiziune care îi scoate în evidenţă calităţile. Numit Buimacul, concursul merge pe un format deja consacrat: vedeta Crin Antonescu trebuie să aleagă una din cele douăsprezece concurente care ar face orice ca să doarmă măcar o dată alături de cel mai dorit buimac din România. „S-a dus vestea printre femei că dorm bine, aşa că toate vor să doarmă cu mine. Şi nu vreau să mă laud, dar ştiu peste 40 de poziţii de dormit, aşa că nu mă plictisesc niciodată în pat”, spune vedeta liberală.

Deşi întârzie regulat la filmări, Crin Antonescu apare totuşi de fiecare dată cu ochii umflaţi de somn. După un scenariu cunoscut, el cască puţin, după care se adresează concurentelor cu o voce gângăvită: „Dragele mele, ştiu că vă e somnic! Dar uitaţi-vă la mine, că şi eu abia ţin gura deschisă… Doar o jumătate de oră am apucat să dorm aici pe scaun şi deja se simte! Ştiu că şi vouă vă e somn, dar… nu putem să… să…”

Realizatorii emisiunii sunt încântaţi de prestaţia lui Crin Antonescu la filmări: „E un om extraordinar! Nu ştiu cum rezistă să fie adormit şi aici, după ce doarme toată ziua la serviciu. Termină de căscat în faţa camerelor, se scutură puţin din amorţeală şi pleacă grăbit către serviciu, ca să mai doarmă şi acolo. Sincer vă spun, cred că se dopează cu somnifere!”

Scris de TNR
9 ianuarie 2012 17:01

Alte articole

Vezi mai mult