Crin Antonescu, răzbunare cruntă la Cotroceni: a schimbat yala de la dulapul cu băutură!

Gest absolut jenant al preşedintelui interimar Crin Antonescu! Consilierii prezidenţiali demişi au dezvăluit în această dimineaţă presei că liberalul a dus răzbunarea politică atât de departe încât a schimbat yala de la dulapul cu bătură din Palatul Cotroceni.

“Crin era perfect conştient că Traian Băsescu ar putea reveni curând la Cotroceni şi totuşi a apelat la această manevră josnică, care ar putea bloca funcţionarea instituţiei prezidenţiale mult timp, cel puţin până la venirea unui lăcătuş priceput”, declară ex-consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. “An înţeles că ar fi pus chiar un lacăt, ceea ce e o batjocură clară la adresa statului de drept. Continui totuşi să sper că la revenirea preşedintelui, Crin va avea decenţa să-i predea noile chei de la dulapul cu băutură, care în fond este un simbol al instituţiei prezidenţiale în ţara noastră”.

Traian Băsescu a fost în schimb mai rezervat în declaraţii, încercând să-şi ascundă iritarea: “Am crezut că până şi în politică există lucruri sfinte, de care nu te atingi oricât de mult ţi-ai urî adversarul, dar iată că nu e aşa. Tind totuşi să pun acest gest pe seama unui acces de somnolenţă al domnului Crin Antonescu”, a încheiat preşedintele suspendat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 august 2012 14:08

Alte articole

Vezi mai mult