Crin Antonescu se laudă cu ceasul său deşteptător: „Are snooze-ul setat la 180 de minute”

Preşedintele Senatului este un politician excentric când vine vorba de folosirea opţiunii snooze a ceasului deşteptător. Dacă majoritatea persoanelor au setate între 5 şi 15 minute, Crin Antonescu se laudă că snooze-ul ceasului său amâna redeclanşarea alarmei cu 180 de minute.

„Când mi-am cumpărat ceasul, snooze-ul era setat la 5 minute, a fost o perioadă infernală. Imaginaţi-vă doar: pentru 6 ore de somn în plus, de exemplu, trebuia să apăs butonul snooze de 120 de ori. Acum, tot pentru şase ore, cât dorm de regulă peste cele 8 ore normale de somn, apăs snooze-ul doar de două ori. Altă viaţă”, a explicat liderul liberal.

Chiar dacă nu ştie cine a inventat opţiunea snooze a ceasurilor deşteptătoare, Crin Antonescu spune că acea persoană merită un loc de cinste în galeria celor mai mari personalităţi din istoria omenirii. „Din punctul meu de vedere, poate sta fără probleme alături de Copernic, Newton sau Einstein, dacă nu cumva chiar deasupra lor.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 februarie 2013 15:02

Alte articole

Vezi mai mult