Crin Antonescu spune că a vorbit o engleză interimară la întâlnirea cu FMI

Crin Antonescu spune că nu are ce să-şi reproşeze după discursul ţinut în engleză la întâlnirea cu delegaţia FMI. Taxat dur pentru engleza sa jenantă, Crin spune că el a vorbit, de fapt, o engleză interimară, acesta fiind singurul motiv pentru care el a părut ultimul idiot în cadrul întâlnirii cu cei de la FMI.

„În caz că aţi uitat, eu sunt doar preşedinte interimar. Conform Constituţiei, un preşedinte interimar nu are dreptul să folosească limba engleză oficială, asta este o atribuţie pe care o are doar un preşedinte cu drepturi depline”, a explicat Crin. „Eu, ca preşedinte interimar, sunt obligat prin lege să folosesc o engleză interimară. Ăsta este motivul pentru care engleza mea a sunat cum a sunat”.

Mai mult, Antonescu spune că ar trebui apreciat, nu desconsiderat, pentru engleza sa interimară. „Sunt printre puţinii oameni care stăpânesc acest dificil dialect. Fiind o combinaţie între engleza britanică şi limba urangutanilor, engleza pe care o vorbesc eu nu e pentru oricine”, s-a lăudat Crin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 august 2012 15:08

Alte articole

Vezi mai mult