Crin Antonescu va analiza raportul pe justiţie mâine: „Somnul e un sfetnic bun!”

Crin Antonescu a declarat că va analiza abia mâine concluziile din raportul MCV trimis de Comisia Europeană, preşedintele PNL fiind convins că somnul e întotdeauna un sfetnic bun.

„Raportul trebuie cumpănit, citit pe îndelete, ori la aşa ceva nu e bine să te înhami înainte de a trage un pui zdravăn de somn. Încercaţi şi dumneavoastră, face minuni”, a declarat liderul PNL.

Crin Antonescu susţine că va comunica primele sale reacţii după ce se va trezi, respectiv mâine în jurul orelor 14:30, dar va fi vorba doar de o intervenţie scurtă, de cel mult 30 de minute, din cauza programului strict de somn al preşedintelui liberalilor.

În ce priveşte o eventuală nouă amânare a intrării României în Schengen, Crin Antonescu a declarat că nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, ci să continuăm reformele drastice în justiţie, care de multe ori doarme.

„Datoria noastră e să stăm permanent de veche, să abordăm orice acţiune cu luciditate şi să nu cădem pradă hipnozei că totul merge bine, sau să continuăm să ne încredem în discursurile sforăitoare ale comisarilor europeni”, a încheiat Crin Antonescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
30 ianuarie 2013 18:01

Alte articole

Vezi mai mult