Crin i-a luat şi ultima atribuţie lui Băsescu: A venit beat la serviciu!

Megalomania preşedintelui interimar Crin Antonescu nu mai cunoaşte limite. După ce s-a mutat în palatul Cotroceni şi a concediat toţi consilierii preşedintelui suspendat, Crin Antonescu a atacat şi ultima redută a instituţiei prezidenţiale. Martori oculari spun că l-au văzut pe interimar venind beat muci la 6 dimineaţa la serviciu, fredonând o celebră melodie lăutărească.

“Pentru a scăpa de Băsescu sunt dispus să fac orice, chiar să renunţ la somnicul de după emisiunea de la Antena3. Am plecat de-acolo direct la Cireşica, unde am solicitat să fiu tratat cu toate onorurile cuvenite unui şef de stat”, a spus Antonescu. Chelnerii prezenţi la eveniment au remarcat, la fel ca liderii cancelariilor occidentale, că setea de putere a preşedintelui interimar este aproape nestăvilită. “E un Stalin al sticlelor”, au confirmat cei prezenţi.

Apropiaţii lui Crin spun că acesta nu face urât la beţie. “Practic, e la fel ca atunci când e treaz: îndrugă prostii încontinuu, se crede preşedintele ţării şi are ochii roşii”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 august 2012 17:08

Alte articole

Vezi mai mult