Au trecut câteva zile de la incidentul dintre fostul europarlamentar Gigi Becali și actualul europarlamentar Cristian Preda și acesta din urmă încă nu-și poate reveni din șoc. „Nu-mi vine a crede cum un om politic de asemenea anvergură, un om de afaceri, un lider politic, poate să aibă asemenea limbaj. M-așteptam să purtăm o dezbatere contondentă pe ideile lui Kierkegaard, în zona teologică de care suntem amândoi interesați, nu argumente gregare”, a declarat Cristian Preda.

predabecali.jpg

Acesta a dorit chiar să pună afirmațiile lui Gigi Becali în context, în măsura în care patronul FCSB a scris mai multe cărți decât el. „E-adevărat că nu am putut să mă dedic atât de mult cât aș dori scrisului, să-l pupi în cur pe Traian Băsescu sau pe iubita lui Elena Udrea este un full-time job, poate să vi-o spună și Traian Ungureanu”, explică Preda. 

Europarlamentarul spune că îi va cere scuze latifundiarului din Pipera, dacă e nevoie se va pune și în genunchi când o va face. „Măcar noi, ca europarlamentari, să avem un dialog elevat între noi dacă labagii ăștia din jurul nostru n-o fac”. 


Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.09.2018 16:34 Politic

National Cinematografic