Au trecut câteva zile de la incidentul dintre fostul europarlamentar Gigi Becali și actualul europarlamentar Cristian Preda și acesta din urmă încă nu-și poate reveni din șoc. „Nu-mi vine a crede cum un om politic de asemenea anvergură, un om de afaceri, un lider politic, poate să aibă asemenea limbaj. M-așteptam să purtăm o dezbatere contondentă pe ideile lui Kierkegaard, în zona teologică de care suntem amândoi interesați, nu argumente gregare”, a declarat Cristian Preda.

predabecali.jpg

Acesta a dorit chiar să pună afirmațiile lui Gigi Becali în context, în măsura în care patronul FCSB a scris mai multe cărți decât el. „E-adevărat că nu am putut să mă dedic atât de mult cât aș dori scrisului, să-l pupi în cur pe Traian Băsescu sau pe iubita lui Elena Udrea este un full-time job, poate să vi-o spună și Traian Ungureanu”, explică Preda. 

Europarlamentarul spune că îi va cere scuze latifundiarului din Pipera, dacă e nevoie se va pune și în genunchi când o va face. „Măcar noi, ca europarlamentari, să avem un dialog elevat între noi dacă labagii ăștia din jurul nostru n-o fac”. 


beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.09.2018 19:34 Politic

National Cinematografic