Cristiana Anghel reincriminează insulta şi calomnia! Nea Costel, drojdier: “Dă-o-n p… mea”

Nea Costel, drojdier care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe Str. Cuza Vodă din Bucureşti, a taxat-o dur pe Cristiana Anghel, senatoarea care vrea să reincrimineze insulta şi calomnia: “Dă-o-n p… mea de figurantă, după cât ne-a insultat lingându-l în cur pe Voiculescu, vine să ne ţină nouă lecţii de morală?

“Dacă iese cum vrea ea, românii o să poată s-o înjure pe Cristiana Anghel doar în gând, nu şi în faţă, cum merită. După ce că tergiversează legea anti-fumat, senatoarea nesimţită a introdus şi acest proiect prin care se reincriminează insulta şi calomnia, exact ca pe vremea dictaturii lui Ceauşescu”, spune Decebal Popescu, jurist din Bucureşti.

Decebal Popescu spune că legea e făcut pentru a-i proteja pe nemernicii gen Grapini sau Cristiana Anghel şi că potrivit jurisprudenţei, din moment ce scârba de senatoare e plătită din banii noştri, avem tot dreptul s-o înjurăm când face mizerii prin Parlament.

Acesta l-a vizitat pe nea Costel, drojdierul de pe Cuza Vodă şi l-a aplaudat pentru atitudinea sa de bun simţ faţă de senatoarea-lingău, făcând şi un gest emoţionant: i-a luat o bere, la sticlă!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 ianuarie 2016 17:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult