Criza a lovit crunt statul Liechtenstein! Se mută de la apartament cu 2 camere la garsonieră

Probleme financiare pentru Liechtenstein! Din cauză că nu se mai ajunge cu banii, micuţul stat european a decis să renunţe la apartamentul de 2 camere în care stătea cu chirie, urmând să se mute într-o garsonieră. Deşi ar fi putut la fel de bine să se mute cu părinţii, pentru că aşa nu ar fi plătit nimic pentru chirie, Liechtensteinul a refuzat, de frică că părinţii nu-l vor lăsa să stea în oraş până la ce oră vrea el.

„Oricum, deja stăm de prea mulţi ani în acelaşi apartament, e nevoie de o schimbare în viaţa Liechtensteinului”, a explicat preşedintele micuţului stat european. „Plus că nu foloseam decât una din cele două camere ale apartamentului, a doua cameră era folosită doar când venea câte-un vecin în vizită. Plăteam întreţinere degeaba pentru a doua cameră.”

Cu banii pe care îi va economisi odată cu mutarea într-o garsonieră, statul Liechtenstein plănuieşte să meargă în maxim două luni într-o vacanţă la mare. Deşi printre opţiuni s-a aflat şi litoralul românesc, se pare că până la urmă Liechtensteinul va merge la bulgari, principalul argument fiind preţurilor mult mai mici decât în România.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 iunie 2013 09:06

Alte articole

Vezi mai mult