Criza a lovit crunt statul Liechtenstein! Se mută de la apartament cu 2 camere la garsonieră

Probleme financiare pentru Liechtenstein! Din cauză că nu se mai ajunge cu banii, micuţul stat european a decis să renunţe la apartamentul de 2 camere în care stătea cu chirie, urmând să se mute într-o garsonieră. Deşi ar fi putut la fel de bine să se mute cu părinţii, pentru că aşa nu ar fi plătit nimic pentru chirie, Liechtensteinul a refuzat, de frică că părinţii nu-l vor lăsa să stea în oraş până la ce oră vrea el.

„Oricum, deja stăm de prea mulţi ani în acelaşi apartament, e nevoie de o schimbare în viaţa Liechtensteinului”, a explicat preşedintele micuţului stat european. „Plus că nu foloseam decât una din cele două camere ale apartamentului, a doua cameră era folosită doar când venea câte-un vecin în vizită. Plăteam întreţinere degeaba pentru a doua cameră.”

Cu banii pe care îi va economisi odată cu mutarea într-o garsonieră, statul Liechtenstein plănuieşte să meargă în maxim două luni într-o vacanţă la mare. Deşi printre opţiuni s-a aflat şi litoralul românesc, se pare că până la urmă Liechtensteinul va merge la bulgari, principalul argument fiind preţurilor mult mai mici decât în România.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
5 iunie 2013 09:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult