Fenomen inedit în magazinele de decoraţiuni interioare din întreaga Românie! De câteva ore, stocurile de abajururi au ajuns la zero, iar administratorii depozitelor au ajuns să le confecţioneze ei înşişi din hârtie creponată ca să facă faţă cererii.

abajur_dancila.jpg
"Anii trecuţi, cel mai bine se vindeau cearşafurile şi feţele de pernă, pentru costumele de fantomă", spune Aurel Şugăgeanu, casier la IKEA. "Ne aşteptam la o situaţie similară şi azi, dar când colo am vândut 1740 de abajururi galbene şi 720 de perii de pantofi."

"Toţi puştii vor să fie Dăncilă şi Dragnea de Halloween, asta e singura explicaţie logică. Nu-i condamn, şi eu m-aş deghiza în d-ăştia dacă mi-ar mai arde de glume", a adăugat casierul.

Costumată în Viorica Dăncilă, Dora (7 ani) şi-a înspăimântat deja colegii de clasă citind "Buhuhu" de pe o foaie atent pregătită în prealabil şi solicitându-le bomboane cu tradiţionala replică "Make trick or make treat, hehe".

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 31.10.2018 14:49 Politic

National Cinematografic