De azi dimineață nu e mai găsește o țigară de contrabandă la Obor, activitatea semi-legală fiind oprită pe termen nelimitat. Asta după ce șeful bișnițarilor de acolo, cunoscut doar după porecla Viceroy Fane, n-a mai trecut prin zona fiind chemat în discuții la PSD și propus pentru un post de ministru. 

bisnitar obor.jpg

„Sunt puține lucruri rele care se pot spune despre dl. Fane. Știm că presa e ahtiată după mici can-can-uri și tot felul de anchete, dar omul este blindat. N-are nici o diplomă, deci nu poate fi suspectat că ar fi făcut vreodată un plagiat. N-a lucrat în viața lui la stat, cu excepția unui an când a făcut pușcărie și muncea în ateleierul mecanic al închisorii pentru a-și mai reduce din pedeapsă. Sincer, e mai curat decât v-ați aștepta de la un ministru PSD”, a declarat secretarul general al Guvernului. 

Conform declarației de avere, Viceroy Fane are un apartament în Pantelimon, 600 de cartușe de țigări, 250 de telefoane de tip iPhone fără încărcător și 40 de perechi de blugi. Acesta nu va fi audiat în comisiile de specialitate din Parlament pentru că nu este nevoie, toată lumea îl știe.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 28.06.2017 18:52 Politic

National Cinematografic