Criză de țigări la Obor după ce șeful bișnițarilor a fost numit ministru în noul Guvern PSD

De azi dimineață nu e mai găsește o țigară de contrabandă la Obor, activitatea semi-legală fiind oprită pe termen nelimitat. Asta după ce șeful bișnițarilor de acolo, cunoscut doar după porecla Viceroy Fane, n-a mai trecut prin zona fiind chemat în discuții la PSD și propus pentru un post de ministru. 

„Sunt puține lucruri rele care se pot spune despre dl. Fane. Știm că presa e ahtiată după mici can-can-uri și tot felul de anchete, dar omul este blindat. N-are nici o diplomă, deci nu poate fi suspectat că ar fi făcut vreodată un plagiat. N-a lucrat în viața lui la stat, cu excepția unui an când a făcut pușcărie și muncea în ateleierul mecanic al închisorii pentru a-și mai reduce din pedeapsă. Sincer, e mai curat decât v-ați aștepta de la un ministru PSD”, a declarat secretarul general al Guvernului. 

Conform declarației de avere, Viceroy Fane are un apartament în Pantelimon, 600 de cartușe de țigări, 250 de telefoane de tip iPhone fără încărcător și 40 de perechi de blugi. Acesta nu va fi audiat în comisiile de specialitate din Parlament pentru că nu este nevoie, toată lumea îl știe.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

28 iunie 2017 16:52
Citește mai mult despre: bisnitar guvern Obor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult