Românii ar putea fi principalii vinovaţi pentru criza financiară din Grecia! Experţii internaţionali au calculat că, de-a lungul a circa 20 de ani, circa 4 miliarde de prosoape au dispărut din hotelurile elene, fapt care a ruinat numeroase afaceri cândva înfloritoare.

prosoape_furate_grecia.jpg
“Am auzit de români care şi-au construit vile cu 3 etaje numai din prosoape şterpelite în vacanţă”, acuză Vasilis Megalopoutsos, ministrul grec pentru amenajarea băii. “Vorbim de mai bine de 4 miliarde de prosoape care au luat drumul României, fără ca vreunul dintre beneficiari să le achite. Numai în anul 2014, hotelierii greci au plătit mai mult pentru prosoape decât pentru apă, curent electric şi alimente.”

Pe lângă prosoape, din Grecia ar fi dispărut în aceeaşi perioadă şi câteva milioane de halate de baie, veioze, telecomenzi şi chiar şi un frigider mai mic.

“Sperăm ca România să ne returneze urgent prosoapele”, a adăugat oficialul grec. “Acest gest reparatoriu ar readuce ţara noastră pe linia de plutire, nici nu s-ar mai pune problema părăsirii zonei Euro iar tensiunile dintre noi ar dispărea în scurt timp. “Am încercat să ridicăm problema în Parlamentul European, însă românii au reacţionat cu un ‘da’ ce-am făcut, şefu?’ cinic şi de neclintit”, a oftat un alt reprezentant al Atenei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 22.06.2015 20:07 Politic

National Cinematografic