Criza financiară: „Iubesc România, iubesc românii. Vreau să mă stabilesc aici”

Criza financiară, deşi iniţial venise în România doar pentru câteva luni, pare decisă să se stabilească definitiv în ţara noastră. Condiţiile de aici i se par ideale pentru stilul ei de viaţă, motiv pentru care vrea să-l aducă aici şi pe copilul său, deficitul bugetar. Poate chiar şi alte rude apropiate, precum şomajul, reducerile de venituri sau impozitul mărit.

Criza financiară spune că nicăieri politicienii nu s-au purtat atât de frumos cu ea ca în România. „Ca să vă faceţi o idee, e ca şi cum un turist e cazat la 5 stele, all inclusive. Plus un bileţel pe uşă, cu «Nu deranjaţi». Am fost tratată regeşte. N-am nici un motiv să părăsesc această minunată ţară şi aceşti minunaţi oameni. Le sunt profund recunoscătoare tuturor guvernanţilor, dar în special lui Emil Boc. Ştiu că se spun multe lucruri rele despre Boc, însă pentru mine el este cel mai minunat om pe care l-am întâlit, e pâinea lui Dumnezeu, cum se spune la voi”, a spus criza finaciară.

Chiar dacă acum este tratată regeşte, ea nu uită de unde a pornit şi îşi aminteşte că a avut şi zile mai negre. „Am trecut şi prin momente dificile. Când economia duduia, m-am simţit marginalizată, nimeni nu dădea doi bani pe mine. Ştiam însă că va veni şi ziua mea, ziua în care România şi românii mă vor purta pe braţe. Insistenţa, răbdarea şi omenia unor guvernanţi m-au ajutat însă să trec peste momentele decisive. Acum mă simt excelent şi vreau să rămân în România pentru a-mi arăta recunoştinţa pentru tot ceea ce am obţinut aici”, a încheiat aceasta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 iunie 2010 11:02
Citește mai mult despre: Boc criza financiara deficit guvernanti somaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult