Criză guvernamentală! Premierul Ciucă începe luni școala și n-are înlocuitor

Se anunță o criză majoră în Guvern! Premierul Marian Ciucă va începe luni școala, informație cumva uitată de toată lumea, așa că nimeni nu s-a gândit la un înlocuitor pentru el. Riscul este ca de luni să nu mai avem premier, pentru că școala este prioritară pentru Ciucă.

Deși de apreciat că Marian Ciucă insistă să meargă la școală, e totuși scandalos că premierul va fi înscris direct în clasa a II-a, deși e evident pentru toată lumea că n-ar face față nici măcar la clasa I. L-a ajutat însă subalternul său Sorin Câmpeanu, actualul ministru al Educației, altfel Ciucă n-ar fi avut nicio șansă să fie înscris la o clasă atât de avansată pentru el.

Și nu doar Ciucă va părăsi Guvernul din cauza începutului de an școlar. Pentru că nu este capabil să meargă singur la școală, existând riscul să se rătăcească, Ciucă va fi ajutat de doi secretari de stat, care îl vor duce zilnic de mână la cursuri. De asemenea, bucătarul de la palatul Victoria se va muta la Ciucă acasă, ca să-i facă senvișuri pentru școală în fiecare dimineață.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
1 septembrie 2022 14:55
Citește mai mult despre: ciuca scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult