Europa poate răsufla ușurată! Valul de refugiați din Siria a început deja să facă cale întoarsă, după ce un incident fericit i-a deviat spre România. Atrași de manelele care se auzeau puternic din Timișoara, refugiații n-au mai trecut granița din Serbia în Ungaria, ci s-au îndreptat spre țara noastră.

refugiati_sirieni.jpg ”Ce căcat e ăsta? Aşa arată o ţară UE?”, a exclamat uluit un refugiat sirian după ce a intrat în România. ”Cineva ne-a minți când ne-a spus că în UE e mai bine decât la noi. Gata, ne întoarcem în Siria, mai rău decât aici nu poate fi. Și să dea cineva muzica mai încet, că nu ne mai auzim între noi.”

Câțiva sirieni au ajuns până la Timișoara, unde vederea palmierilor plantați de primarul Robu le-a dat speranțe că se pot înțelege cu localnicii și că vor primi banane de la aceștia. Numai că, spre disperarea refugiaților, orice metode au încercat ca să le spună localnicilor că le e foame, au primit invariabil același răspuns tâmp: ”Banatu-i fruncea, bă!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 25.08.2015 21:10 Politic

National Cinematografic