De ce o tratează așa? Ea nu e om? Bucureștenii care au trecut ieri pe lângă Înalta Curte, unde Liviu Dragnea era audiat într-un nou dosar de ciordeală, ca orice recidivist, au observat legată de gard cu o lesă chiar pe primul ministru al României, Viorica Dăncilă, uitată de Dragnea acolo, legată de gard.dancila_dragnea_usa.jpg

”Era agitată, se uita cu ochii ăia mari și umezi la noi, scheuna. Ne-am făcut poze cu ea, i-am dat apă, am liniştit-o. Am rugat paznicul să întrebe când iese Dragnea, dar ne-a zis că mai durează, că e un dosar mare, a furat mult. Am lăsat-o acolo, dar acum mă gândesc că mai bine chemam hingherii, s-o ridice și s-o țină la adăpost, măcar îi era mai cald”, spune o femeie care trecea prin zonă, cu suflet milos.

Martorii spun că nici după ce a ieșit de la audieri Dragnea nu a tratat-o mai bine pe Dăncilă, ci i-ar fi tras un șut și i-ar fi spus: ”Bobițe primești după ce dai Ordonanța aia”.

Nu e prima oară când Dragnea tratează un premier într-un mod cel puțin discutabil. Anul trecut l-a lăsat pe Grindeanu în parcare la supermarket, în maşină cu geamul închis. Bietul premier zgâria portiera și încerca să iasă, că murea de cald. Nici atunci Dragnea nu a fost pus sub acuzare pentru rele tratamente aplicate animalelor de companie.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 22.03.2018 07:39 Politic

National Cinematografic