Cruzime! Viorica Dăncilă a stat legată cu lesa de gard șase ore, până a ieşit Dragnea de la audieri

De ce o tratează așa? Ea nu e om? Bucureștenii care au trecut ieri pe lângă Înalta Curte, unde Liviu Dragnea era audiat într-un nou dosar de ciordeală, ca orice recidivist, au observat legată de gard cu o lesă chiar pe primul ministru al României, Viorica Dăncilă, uitată de Dragnea acolo, legată de gard.

”Era agitată, se uita cu ochii ăia mari și umezi la noi, scheuna. Ne-am făcut poze cu ea, i-am dat apă, am liniştit-o. Am rugat paznicul să întrebe când iese Dragnea, dar ne-a zis că mai durează, că e un dosar mare, a furat mult. Am lăsat-o acolo, dar acum mă gândesc că mai bine chemam hingherii, s-o ridice și s-o țină la adăpost, măcar îi era mai cald”, spune o femeie care trecea prin zonă, cu suflet milos.

Martorii spun că nici după ce a ieșit de la audieri Dragnea nu a tratat-o mai bine pe Dăncilă, ci i-ar fi tras un șut și i-ar fi spus: ”Bobițe primești după ce dai Ordonanța aia”.

Nu e prima oară când Dragnea tratează un premier într-un mod cel puțin discutabil. Anul trecut l-a lăsat pe Grindeanu în parcare la supermarket, în maşină cu geamul închis. Bietul premier zgâria portiera și încerca să iasă, că murea de cald. Nici atunci Dragnea nu a fost pus sub acuzare pentru rele tratamente aplicate animalelor de companie.

Scris de Ionut
22 martie 2018 07:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult