Consiliul Suprem de Apărare a Țării a luat azi dimineață în discuție strategia pe care trebuie să o abordeze România pe fondul creșterii tensiunilor cu Rusia. Astfel, după trei ore de discuții furturnoase, s-a stabilit ce hashtag vom folosi pe rețele sociale când vom fi atacați pe ruși.csat_nosocomiale_viena.jpg

„România este pregătită pentru un eventual atac, avem o hartă cu zonele cu wireless puternic de unde se va putea face live pe Facebook. Totodată avem câteva echipaje mobile cu antenă wireless care se vor deplasa în zonele unde nu merge internetul bine și nici nu 4G”, a anunțat generalul Constantin Obeadă, viceșeful CSAT.

Totodată acesta a anunțat că pe timp de război armata poate rechiziționa conturile de facebook cu „Photograpy” în nume, dacă acestea postează o fotografie virală de la conflict. Share-urile la articolele lui Moise Guran cu „v-am zis eu că nu-i a bună” nu vor fi luate în seamă pentru că, cu toții știm, primul care ne-a avertizat că vin rușii a fost Lucian Mindruta.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Wednesday, 13.02.2019 12:06 Politic

National Cinematografic