CSAT s-a întrunit de urgenţă, ca să decidă răspunsul României la agresarea Alexandrei Stan

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a reacţionat prompt la bătaia încasată de Alexandra Stan de la impresarul său. Întrunit în miez de noapte, CSAT-ul a dezbătut reacţia pe care România trebuie s-o aibă în faţa agresorului Alexandrei Stan. De la mustrare până la atac cu rachete asupra agresorului, nici o variantă nu a fost exclusă de la discuţiile CSAT-ului.

sedinta_csat_copyConsiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a reacţionat prompt la bătaia încasată de Alexandra Stan de la impresarul său. Întrunit în miez de noapte, CSAT-ul a dezbătut reacţia pe care România trebuie s-o aibă faţă de agresorul Alexandrei Stan. De la mustrare până la atac cu rachete asupra agresorului, nici o variantă nu a fost exclusă de la discuţiile CSAT-ului.

“Atac mârşav, trebuie să mergem cu tancurile peste impresar”, a urlat la un moment dat Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne. “Nu, impresarul Alexandrei Stan merită ceva mult mai crunt, haideţi să-l deportăm în Ungaria”, a contracarat Titus Corlăţean, ministrul Afacerilor Externe. “Mai aduceţi gheaţă!”, a urlat şi preşedintele Traian Băsescu.

În acel moment a intervenit în discuţii Ştefan Dănilă, şeful Statului Major General. “Dacă vreţi jihad, haideţi să să îl atacăm cu rachete pe agresor! Cu ocazia asta aflăm şi dacă rachetele noastre funcţionează, că le-am luat la mâna a doua şi nu se ştie.” Propunerea l-a iritat pe Ponta: “Băieţi, mai încet, că-mi actualizez CV-ul!” Fiind deja târziu, decizia finală a fost amânată pentru a doua zi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 iunie 2013 07:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult