CTP, în sfârșit zâmbitor, după ce pe fața lui a intervenit un echipaj de descarcerare

Probabil cea mai grea intervenție din istoria echipajelor de descarcerare a avut loc aseară, în redacția publicației Gândul. Pentru că senior editorul Cristian Tudor Popescu a apărut la birou chiar mai încrâncenat decât este de regulă, colegii săi s-au speriat și au sunat la 112, ca să ceară ajutorul unui echipaj de descarcerare.

”Când l-am văzut cât era de încrâncenat, am crezut că nu vom reuși niciodată să-l facem să zâmbească”, spune șeful echipei de intervenție. ”A fost o intervenție grea, a durat mai bine de 5 ore, am avut și doi colegi care au leșinat din cauză că l-au privit pe CTP direct în ochi, dar sunt fericit să anunț că finalul e fericit: CTP zâmbește!”

Minunea a făcut înconjorul clădirii Mediafax, rând pe rând toți angajații trecând ca să-l vadă pe CTP zâmbind. Unii spun chiar că senior editor-ul Gândul a spus câteva glume. Ba mai mult, într-o intervenție telefonică la un post TV, CTP s-a declarat optimist în privința situației politice din România, spre vădita stupefacție a tuturor celor care l-au auzit.

Scris de Calin
29 ianuarie 2015 11:01

Alte articole

Vezi mai mult