Cu ocazia Valentine’s Day, a fost publicată lista soţiilor şi iubitelor torţionare care trăiesc

Dacă până acum a ieşit la iveală doar lista cu torţionarii care au torturat deţinuţi politici în puşcăriile comuniste, astăzi, special de Valentine’s Day, a fost publicată lista cu toate iubitele şi soţiile torţionare care încă trăiesc printre noi.

Astfel, au fost identificate milioane de românce care, în fiecare an, în ziua de 14 februarie, se fac responsabile pentru agresarea a bărbaţilor cu care trăiesc. Acestea folosesc, în principal, instrumente de tortură precum tigăi, furculiţe sau cozi de aspiratoare, dar nu se dau înapoi nici de la a arunca expresii ofensatoare asupra bărbaţilor, cum ar fi “ce pizda mă-tii, asta numeşti tu cadou?” sau “asta să i-o dai lu’ mă-ta”.

“Soţiile şi iubitele torţionare se manifestă cel mai activ în ziua de 14 februarie, atunci când, nemulţumite find de cadourile primite de la bărbaţii pe care, chipurile, îi iubesc, îi tratează barbar, ca pe ultimele animale, înjurându-i şi chiar bătându-i“, a declarat un membru IICCMER.

Cu această ocazie, a fost promovat un proiect de lege potrivit căruia, femeile ar urma să plătească despăgubiri iubiţilor şi soţilor, constând în valoarea cadourilor cumpărate cu trudă de aceştia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
14 februarie 2014 10:02

Alte articole

Vezi mai mult