Sevil Shhaideh a fost alegerea PSD pentru funcția de premier, dar puțină lume știe că aceasta era cât pe ce să rateze nominalizarea în fața portarului de la sediul partidului. O sursă din interiorul partidului lui Dragnea spune că, pentru majoritatea pesediștilor, portarul a fost prima lor alegere.

sevil_portarul_psd.jpg ”Păi pe nea Vasile, portarul, îl știm toți, pe când pe Servila asta, sau cum îi zice, n-o știe mai nimeni din partid”, spune sursa. ”Când ne-a întrebat domnul Dragnea «pe cine vreți, pe Servila sau pe nea Vasile, portarul?», am zis toți în cor «pe nea Vasile». Dar domnul Dragnea a spus să nu ne grăbim, să-l ascultăm puțin înainte și abia apoi să decidem.”

Și, într-adevăr, după de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea le-a prezentat-o pe Sevil Shhaideh, pesediștii și-au schimbat votul. ”Când ne-a zis domnul Dragnea că Servila a fost mâna dreaptă a lui Nicușor Constantinescu la CJ Constanța, unde s-a furat cu sălbăticie, dar și că l-a ajutat pe el la mânării când a fost ministru la Dezvoltare, am știu că trebuie să schimbăm votul”, spune sursa din PSD. ”Păi asta e mai hoață decât majoritatea dintre noi, cum să n-o punem premier!?”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 22.12.2016 11:43 Politic

National Cinematografic