Sevil Shhaideh a fost alegerea PSD pentru funcția de premier, dar puțină lume știe că aceasta era cât pe ce să rateze nominalizarea în fața portarului de la sediul partidului. O sursă din interiorul partidului lui Dragnea spune că, pentru majoritatea pesediștilor, portarul a fost prima lor alegere.

sevil_portarul_psd.jpg ”Păi pe nea Vasile, portarul, îl știm toți, pe când pe Servila asta, sau cum îi zice, n-o știe mai nimeni din partid”, spune sursa. ”Când ne-a întrebat domnul Dragnea «pe cine vreți, pe Servila sau pe nea Vasile, portarul?», am zis toți în cor «pe nea Vasile». Dar domnul Dragnea a spus să nu ne grăbim, să-l ascultăm puțin înainte și abia apoi să decidem.”

Și, într-adevăr, după de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea le-a prezentat-o pe Sevil Shhaideh, pesediștii și-au schimbat votul. ”Când ne-a zis domnul Dragnea că Servila a fost mâna dreaptă a lui Nicușor Constantinescu la CJ Constanța, unde s-a furat cu sălbăticie, dar și că l-a ajutat pe el la mânării când a fost ministru la Dezvoltare, am știu că trebuie să schimbăm votul”, spune sursa din PSD. ”Păi asta e mai hoață decât majoritatea dintre noi, cum să n-o punem premier!?”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Thursday, 22.12.2016 10:43 Politic

National Cinematografic