Culise! Sevil Shhaideh l-a învins la limită pe portarul de la sediul PSD pentru postul de premier

Sevil Shhaideh a fost alegerea PSD pentru funcția de premier, dar puțină lume știe că aceasta era cât pe ce să rateze nominalizarea în fața portarului de la sediul partidului. O sursă din interiorul partidului lui Dragnea spune că, pentru majoritatea pesediștilor, portarul a fost prima lor alegere.

”Păi pe nea Vasile, portarul, îl știm toți, pe când pe Servila asta, sau cum îi zice, n-o știe mai nimeni din partid”, spune sursa. ”Când ne-a întrebat domnul Dragnea «pe cine vreți, pe Servila sau pe nea Vasile, portarul?», am zis toți în cor «pe nea Vasile». Dar domnul Dragnea a spus să nu ne grăbim, să-l ascultăm puțin înainte și abia apoi să decidem.”

Și, într-adevăr, după de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea le-a prezentat-o pe Sevil Shhaideh, pesediștii și-au schimbat votul. ”Când ne-a zis domnul Dragnea că Servila a fost mâna dreaptă a lui Nicușor Constantinescu la CJ Constanța, unde s-a furat cu sălbăticie, dar și că l-a ajutat pe el la mânării când a fost ministru la Dezvoltare, am știu că trebuie să schimbăm votul”, spune sursa din PSD. ”Păi asta e mai hoață decât majoritatea dintre noi, cum să n-o punem premier!?”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 decembrie 2016 11:12

Alte articole

Vezi mai mult