Cum Dragnea e în spital, un român a păcălit Dăncila să-i citească anunțul că vinde o Dacie

Întrucât oamenii se întreabă ce se întâmplă în țară în aceste zile, când liderul de facto Liviu Dragnea se află în spital, suntem în măsură să vă oferim informații de ultimă oră. Un român ingenios a profitat de ocazie și i-a strecurat premierului Dăncilă un bilețel cu un anunț auto, că vinde o Dacie 1300.

„Vând Dacie 1300, model 1987, bord de CN, clanțe la toate cele patru uși, instalația de încălzire funcționează, oglinzi neîncălzite, ștergător de parbriz, antena radio, 500 de lei, preț final, fără schimburi. Făcută după export, sunați doar dacă sunteți interesat”, a declarat astrăzi premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de guvern. 

Cuvântarea a fost întâmpinată cu aplauze de către membrii guvernului dar și simpli membri PSD aflați în încăpere. Cuprins de entuziasm Codrin Ștefănescu a anunțat că vinde două, iar Cătălin Rădulescu a declarat că, dacă e să-l întrebăm pe el, cei ce nu vând Dacii 1300 ar trebui împușcați. Din păcate anunțul nu a avut efectul scontat, întrucât premierul a citit numărul greșit, de la coadă la cap. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 martie 2019 14:32
Citește mai mult despre: biletel Dancila Dragnea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult