Nostalgicii Revoluției Ruse se întâlnesc în această seară la locuința ultimului bolșevic în viață, Ion Iliescu, pentru a-și aduce aminte de vremurile în care comunismul părea ceva serios și foametea omora oamenii cu milioanele. Iliescu este preferat în ultima vreme, mai ales după moartea lui Lenin și Stalin. 

iliescu_comunist_revoltat2.jpg

„Ehei, pe vremea noastră, când erau bolșevicii la putere se făceau lucruri în țara asta domnule, păi ce au construit comuniștii nu o să putem noi să zugrăvim în 50 de ani. Păi ce rău a făcut Ceaușescu în țara asta, a plătit datoriile, a pus oamenii la muncă, fiecare avea unde să stea, tinerii mai umblau așa aiurea pe stradă, cu plete. Te găsea pe stradă și te întreba: „n-ai servici?” și te ducea să te tundă și-ți dădea imediat servici”, a rememorat un pensionar comunist vremurile bune de altă dată. 

Nolstalgicii au aprins candele la altarele amenajate în holul casei, cu chipurile lui Stalin, Lenin dar și al lui Marx, și au depus coroane de flori. După ceremonia oficială a urmat o sesiune de dezbateri intense în care s-a ajuns la concluzia că averea trebuie luată din mâinile burgheziei și împărțită întregului popor iar ciocoii trebuie luați și băgați în pușcării. O economie de stat, planificată, ar rezolva problema terenului agricol nelucrat și ne va asigura biciclete mai ieftine pentru fiecare român, pentru că o întreprindere de stat nu și-ar pune adaos comercial. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 07.11.2017 16:57 Politic

National Cinematografic