Cum negociază Crin cu Geoană

Crin Antonescu a ieşit din cursa pentru Cotroceni, probabil după ce a aflat de la consilierii lui că e o cursă, dar a început negocierile pentru sprijinirea unuia dintre cei doi candidaţi ajunşi în turul doi. Procentele adunate de liberal pot fi decisive pentru stabilirea caştigătorului. Unde le va direcţiona oare Crin? Ce va cere el în schimb? Sunt întrebări pe care şi le pune toată lumea, în special cei care vorbesc singuri.

 

Se pare că Antonescu a purtat deja nişte discuţii cu Geoană. El a cerut în schimbul procentelor formarea unui guvern în jurul lui Tudor Chirilă. În plus, liberalii ar mai vrea ca din executiv să facă parte şi Doru Octavian Dumitru, pentru care cer să se reînfiinţeze Ministerul Comediei. PSD-ul a acceptat însă doar prima revendicare, moment în care Antonescu a anunţat că îi dă lui Geoană numai jumătate din electoratul liberal.

 

„Îi dau lui Băsescu 35%, iar pe restul de 15% îi îndemn să nu meargă la vot”, i-ar fi spus Antonescu lui Geoană.

 

Până la urmă, Crin a mai lăsat de la el şi a precizat că îi acordă 60% din voturi lui Geoană, 20% lui Băsescu, 15% dintre votanţi vor sta acasă, iar restul, în urma unor negocieri de ultim moment cu galeria Stelei, vor merge la vot doar pentru a scrie pe buletine „Becali, pleacă din Ghencea”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
24 noiembrie 2009 13:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult