Cum se scuză Băsescu faţă de soţie pentru a ieşi la un şpriţ

Traian Băsescu are probleme cu soţia din cauza alcoolului. Deşi pare începutul unei ştiri oarecare din Moldova, problema asta chiar există în cadrul familiei prezidenţiale. M-am convins de asta aseară, după ce am aflat că Băsescu e nevoit să inventeze tot felul de pretexte pentru a sta cu băieţii la Golden Blitz. Dacă ar fi după el, ar sta pînă spre dimineaţă, dar soţia nu prea îl lasă.

Aseară, după anunţarea rezultatelor, la Realitatea TV a intrat în direct şi Gigi Becali. Printre altele, el a spus că acum cîţiva ani a rămas cu Traian Băsescu pînă spre dimineaţă la Golden Blitz, deşi n-avea nici un chef să stea. „Şi de ce n-aţi plecat, atunci?” a venit întrebarea firească din studio. Răspunsul e elocvent: „Nu puteam, a vorbit şi cu soţia lui la telefon, i-a spus că mai rămîne, că e cu mine.” Carevasazică, Băsescu l-a folosit pe Gigi drept alibi ca să se întindă la alcool.

Vestea asta a mobilizat exemplar departamentul de investigaţii al TNR, care a reuşit într-un timp record să pună mîna pe nişte stenograme ale convorbirilor lui Băsescu cu soţia sa Maria. Am aflat astfel că Gigi Becali e doar unul dintr-o listă mai mare de pretexte folosite de Băsescu pentru a înşela vigilenţa soţiei. Redăm parţial cîteva dintre ele:

„– Dragă, sînt cu Blaga, mai stau puţin, avem treburi importante de discutat.
– Cu cineeeee!?! Ţi-am zis să nu mai ieşi cu Blaga, ştii foarte bine că nu poţi duce cît el. Şi mai lasă-mă cu treburile importante pentru ţară, că ai mai folosit replica asta acum cîteva seri şi pe urmă am stat toată noaptea cu ligheanul după tine.”

„– Iepuraş, sînt cu Emil Boc.
– Traiane, chiar aşa? Boc la ora asta ori doarme, ori se uită la desene animate. Se pare că ai uitat, dar chiar tu mi-ai spus că Boc nu are voie la whisky. Pentru că şi treaz el e cu mintea tulbure, ziceai că i-a recomandat doctorul să se abţină.”

„– Iubita mea, chiar îmi doream să ajung azi mai devreme acasă, dar nu pot.
– Cum aşa?
– A venit Stolojan şi nu pot să-l las singur. Dacă l-ai vedea cum arată, m-ai înţelege.
– Pai ce a păţit?
– Nu ştiu, dar are faţa aia de culoarea unui om grav bolnav, plus o expresie tristă, de parcă s-ar gîndi omul la sinucidere.
– Traiane, tu vrei iarăşi să mă fentezi?
– Nu, iubi, de ce spui asta?
– Pai din ce-mi zici, aia e faţa de zi cu zi a lui Stolojan. N-are nici pe dracu’, aşa arată el de obicei. Lasă-l acolo şi hai acasă.”

„– Scumpa mea, mai întîrziu puţin.
– De ce?
– Trebuie să trec pe la Ministerul Turismului, mă aşteapă o surpriză acolo.
– Udrea?
– Hai, iubito, cum poţi spune aşa ceva? Ţi-am spus doar că nu e nimic adevărat. Merg, într-adevăr, să mă întîlnesc cu Elena Udrea, dar pentru a-mi arăta o surpriză. Cică a făcut nişte achiziţii pentru sediul ministerului care or să mă dea pe spate. Vreau să vad şi eu despre ce e vorba.”

De acelaşi autor:

Băse, mai ai puţin şi-mi spargi monitorul

Am întîlnit şi corporatişti nefericiţi

Iepurii, o specie pe cale de dispariţie

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 noiembrie 2009 08:13
Citește mai mult despre: Basescu Becali Blaga Boc Stolojan udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult