Cumpănașu a falsificat niște acte și pretinde că e rudă și cu fata de 11 ani din Dâmbovița

În goana lui după notorietate, Alexandru Cumpănașu n-are absolut nicio o jenă. După ce a spus că este unchiul Alexandrei Măceșanu cu unicul scop de a-și lansa candidatura la prezidențiale, Cumpănașu a recidivat și pretinde acum că este rudă și cu fetița de 11 ani din Dâmbovița care a fost găsită moartă pe câmp.

Cumpănașu a prezentat chiar și un certificat de naștere ca să dovedească că este rudă cu fetița din Dâmbovița, dar acesta era falsificat atât de grosolan încât ulterior a renunțat să-l mai afișeze. Dar asta nu i-a împiedicat pe cei de la Antena3 și România TV să-l cheme aseară în platou și să-l prezinte drept unchiul fetiței din Dâmbovița.

”După ce voi scăpa România de clanuri, o voi scăpa și de cetățenii olandezi”, a promis aseară Cumpănașu. ”Și nu doar de olandezi! Voi interzice intrarea străinilor în țară. Pentru că ei vin aici doar ca să ne răpească copiii, ca să le ia organele sau ca să abuzeze de ei. România nu are nevoie de niciun străin, granițele ar trebui închise! Și eu asta voi face.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
23 septembrie 2019 11:56
Citește mai mult despre: cumpanasu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult