Candidatul independent la președinție, Alexandru Cumpănașu, a fost din nou la spital în această dimineață după ce a fost victima unui accident. Un trecător neatent, care probabil citea pe telefon chiar pagina lui Alexandru Cumpănașu, a călcat peste candidatul care se usca la soare. 

cumpanasu-e-un-cacat.jpg

„Pacientul a fost adus într-o punguță la UPU. Acesta prezenta modificări organoleptice precum și o serie de striații specifice pantofilor sport pe spate și pe laterale. A fost pus de urgență într-un colon medical și acum se află în afara oricărui pericol”, a declarat Ion Alexandrescu, șeful secție de Copro-Chirurgie Invazivă de la, evident, spitalul Fundeni. 

Alexandru Cumpănașu a spus că se aștepta la aceste atacuri murdare din partea sistemului mafiot care nu dorește să fie deconspirat. Acesta a precizat că există interese mari la mijloc ca totul să fie acoperit cu un șervețel sau o hârtie cu trei straturi. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 13.09.2019 16:25 Politic

National Cinematografic