Orăşelul Copiilor din Bucureşti a fost ieri polul lumii academice din România! Alexandru Cumpănaşu şi Victor Ponta s-au întâlnit în mare taină pentru a-şi completa colecţiile de diplome printr-un schimb de dubluri.

schimb_de_dubluri_ponta_cumpanasu.jpg
"Ca la orice întâlnire între personalităţi politice de prim rang, s-a lăsat cu un pic de ceartă. Cumpănaşu susţinea că doctoratul lui de la Universitatea Experţilor Serioşi 2000 din Burundi valorează cât două masterate la Academia Metatronică Bioenergetică a Albaniei, dar Ponta nu era dispus să ofere decât o licenţă în Diplomaţie Globală Oficială de la Colegiul Internaţional de Studii Autentice din Brăila, filiala Tecuci", povesteşte un trecător.

"Cumpănaşu pare că şi-a completat albumul cu diplome, mai rămâne să-l trimită prin poştă la firma de diplome ca să primească un Einstein imens de pluş", adaugă un alt martor la întâlnire, care îşi plimba căţelul prin zonă.

Gabriel Oprea şi-a exprimat regretul că nu a fost invitat, pentru că ar fi fost dispus să pună la bătaie câteva grade de general şi un titlu academic rar, tocmai din Polinezia.

Scris de Vasile | Monday, 14.10.2019 16:31 Politic

National Cinematografic