Cumpănaşu s-a întâlnit cu Ponta să facă schimb de diplome: „Aveam o grămadă de dubluri!”

Orăşelul Copiilor din Bucureşti a fost ieri polul lumii academice din România! Alexandru Cumpănaşu şi Victor Ponta s-au întâlnit în mare taină pentru a-şi completa colecţiile de diplome printr-un schimb de dubluri.

„Ca la orice întâlnire între personalităţi politice de prim rang, s-a lăsat cu un pic de ceartă. Cumpănaşu susţinea că doctoratul lui de la Universitatea Experţilor Serioşi 2000 din Burundi valorează cât două masterate la Academia Metatronică Bioenergetică a Albaniei, dar Ponta nu era dispus să ofere decât o licenţă în Diplomaţie Globală Oficială de la Colegiul Internaţional de Studii Autentice din Brăila, filiala Tecuci”, povesteşte un trecător.

„Cumpănaşu pare că şi-a completat albumul cu diplome, mai rămâne să-l trimită prin poştă la firma de diplome ca să primească un Einstein imens de pluş”, adaugă un alt martor la întâlnire, care îşi plimba căţelul prin zonă.

Gabriel Oprea şi-a exprimat regretul că nu a fost invitat, pentru că ar fi fost dispus să pună la bătaie câteva grade de general şi un titlu academic rar, tocmai din Polinezia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 octombrie 2019 16:31
Citește mai mult despre: cumpanasu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult