Cumpănaşu s-a întâlnit cu Ponta să facă schimb de diplome: „Aveam o grămadă de dubluri!”

Orăşelul Copiilor din Bucureşti a fost ieri polul lumii academice din România! Alexandru Cumpănaşu şi Victor Ponta s-au întâlnit în mare taină pentru a-şi completa colecţiile de diplome printr-un schimb de dubluri.

„Ca la orice întâlnire între personalităţi politice de prim rang, s-a lăsat cu un pic de ceartă. Cumpănaşu susţinea că doctoratul lui de la Universitatea Experţilor Serioşi 2000 din Burundi valorează cât două masterate la Academia Metatronică Bioenergetică a Albaniei, dar Ponta nu era dispus să ofere decât o licenţă în Diplomaţie Globală Oficială de la Colegiul Internaţional de Studii Autentice din Brăila, filiala Tecuci”, povesteşte un trecător.

„Cumpănaşu pare că şi-a completat albumul cu diplome, mai rămâne să-l trimită prin poştă la firma de diplome ca să primească un Einstein imens de pluş”, adaugă un alt martor la întâlnire, care îşi plimba căţelul prin zonă.

Gabriel Oprea şi-a exprimat regretul că nu a fost invitat, pentru că ar fi fost dispus să pună la bătaie câteva grade de general şi un titlu academic rar, tocmai din Polinezia.

Scris de Vasile
14 octombrie 2019 16:10
Citește mai mult despre: cumpanasu

Alte articole

Vezi mai mult