Ludovic Orban a reparat de urgență greșala făcută ieri, când Cumpănașu, suspectat că ar fi ciorditor de fonduri europene, a fost inclus în lista de consilieri guvernamentali chiar pe atragerea de fonduri europene.kumpanasu_papanasu.jpg

După ce mai mulți jurnaliști i-au atras atenția lui Orban, Cumpănașu a fost numit direct ministru la fonduri europene. ”El cum poate să ia 12 milioane de euro prin copy-paste, deși nu are nici studii superioare, în timp ce alții , super-școliți, nu sunt în stare să atragă 1 euro de la fraierii ăia din UE?”, și-a motivat Orban decizia.

Cumpănașu a adus metode noi de lucru în minister. 50% din angajați iau fonduri europene prin metoda Accidentul, restul sunt ocupați să falsifice diverse diplome pentru Cumpănașu, ca să poată cere alte fonduri sub diferite pretexte.

Ludovic Orban susține chiar că e mult mai ieftin să fie Cumpănașu ministru: ”el nu vrea salariu, ci doar păstrează 50% din fondurile atrase, așa cum a lucrat și până acum”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 12.05.2020 12:22 Politic

National Cinematografic