Curtea Constituțională decide azi dacă în starea de urgență mai trebuie lăsat colacul jos

După o excepție de neconstituționalitate invocată ieri de un bărbat din Berceni, Marian Coltea, CCR va decide azi cu prioritate decă în starea de urgență mai trebuie lăsat colacul jos obligatoriu. Curtea Constituțională ar putea crea în sfârșit un precedent care să aducă la normal relațiile în cuplurile care muncesc de acasă în aceste zile.

Decebal Popescu explică: ”Nu e normal! După ce că avem voie să ieșim doar la magazin și cu gunoiul și tot timpul stăm panicați să nu strănute careva pe noi, mai trebuie să respectăm și aceste reguli abuzive! Era ilogic și înainte! Acum chiar sper ca niște oameni cu scaun la cap să decidă că e inuman să fim supuși în perioada asta grea la aceste obligații stupide și neavenite, totul în numele politeții”, spune juristul Decebal Popescu, care îi reprezintă pe toți bărbații la Curtea Constituțională.

Din păcare există deja voci că CCR s-a antepronunțat, fiind compusă în mare parte din bărbați care se prevalează de statutul lor ca să lase colacul sus. Surse din CCR spun că în acea instituție inclusiv femeile sunt obligate să folosească pisoare, iar WC-urile pot fi accesate doar cu adeverință de constipație.

Scris de TNR
18 martie 2020 14:03
Citește mai mult despre: ccr

Alte articole

Vezi mai mult