Curtea Constituţională readuce speranţa în sufletele românilor

Legea Pensiilor a fost validată de CCR ca fiind cea mai autentică lege a României de la Regulamentul Organic încoace. Nicio altă lege din România nu a reuşit vreodată să fie promulgată de Legislativ cu o majoritate de 185% din voturile exprimate, aşa cum cere Constituţia.

sedinta_ordinara_a_curtii_constitutionaleLegea Pensiilor are şi un vast sprijin popular, fiind o adevărată gură de aer pentru pensionari. Dealtfel, Roberta Anastase a primit deja şi o binemeritată statuie de la poporul român, care practic îi datorează totul. În piaţa Revoluţiei pensionarii strigă în cor „Multă statuie, Roberta Anastase, că așa meriţi!”

 

Cum se explică această popularitate fără precedent a Legii Pensiilor? Specialiştii în jurisprudenţă spun că textul legii este atât de constituţional pentru că a fost copiat punct cu punct direct din Proclamaţia de la Timişoara din 1989. curtea_constitutionala_in_cazul_anastase

Acolo se specifică în mod explicit că voinţa românilor este ca părinţii lor să crape de foame, că Parlamentul trebuie să-i scuipe în gură de două ori pe zi şi că Curtea Constituţională trebuie să se pişe pe români, cu jet uniform, oridecâte ori îi vine.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
6 octombrie 2010 14:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult