Lumea academică este în stare de șoc și probabil nu-și va mai reveni niciodată. Vestea că până și Șerban Nicolae, celebrul șofer al infractorilor, și-a plagiat doctoratul a venit ca un veritabil cutremur pentru absolut toată lumea. Uluiala este totală.

serban_nicolae_sarma_nas.jpg ”Vă dați seama, acum va urma probabil să descoperim că și alți șoferi au doctoratul plagiat”, oftează un celebru academician. ”O asemenea lovitură la adresa culturii române nu-mi amintesc să se mai fi întâmplat vreodată. Nici dacă i-am pierde pe Eminescu și Caragiale n-ar fi atât de rău ca acum, când am aflat că Șerban Nicolae a plagiat.”

Întrebat de ce-a dezmăgit milioane de români și a copiat în lucrarea de doctorat, Șerban Nicolae a refuzat un răspuns clar. Pesedistul a grohăit scurt către reprezentanții presei, după care s-a îndreptat iritat spre troaca din biroul pe care-l are la parlament.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 29.06.2019 10:42 Politic

National Cinematografic