Cutremurător: Cutremurul din Haiti, o înscenare!

Preşedintele din Haiti, iniţial unicul supravieţuitor al cutremurului din ţara sa, a început să bată în retragere, recunoscînd, pentru început, că ultimul bilanţ al morţilor, de 270 de mii a fost unul eronat, numărul corect fiind cel de 217 mii. La mijloc, a motivat preşedintele, ar fi vorba de o eroare umană, însă lucrurile sînt mai complicate decît par la o primă vedere. Avem de-a face cu cea mai mare manipulare din istorie: cutremurul din Haiti nu a avut loc niciodată. Oricum, nu în Haiti. Filmările, urlete de groază, femeile şi femeile scoase de sub dărîmături, totul a fost o mare înscenare care să atragă alimente şi bani pentru o ţară lovită de criză.
Acesta este şi motivul pentru care Traian Băsescu nu a aprobat decît un ajutor de 50 de mii de euro.

Se pare că ideea aceasta de ieşire din criză îi venise pentru prima oară lui, dar cînd a încercat să-l sune pe Boc, mult după miezul nopţii, fiind pilit, ca orice bărbat adevărat la ora aia, a sunat la preşedintele din Haiti.
Trebuie să ne aşteptăm ca în zilele următare numărul victimelor „cutremurului” din Haiti să tot scadă, iar undeva spre luna aprilie să se apropie de zero.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
11 februarie 2010 07:27
Citește mai mult despre: Basescu Boc cutremurul din Haiti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult