Frați bucureșteni, în marasmul care înconjoară candidatul perfect la primăria Capitalei, opoziția nereușind să se decidă între Nicușor Dan, Vlad Voiculescu sau elegantul Rareș Bogdan, iată că o soluție se ivește ca un luceafăr din cele mai frumoase la orizont. Europarlametara USR Clotilde Armand și-a anunțat, și ea, candidatura la Primăria Capitalei.

Clotilde-Armand-Clocotild.jpg

Deloc o novice în lupta electorală, ea fiind și candidata USR care a fost cel mai aproape de a câștiga o primărie de sector, Clotilde Armand vine cu un program irezistibil pentru cetățeanul bucureștean. Userista anunță că sub mandatul ei fiecare bucureștean va avea parte de apă cloclotildă la el în casă, indiferent dacă este vară sau iarnă.

„Cu mine, Clotilde Armand, o să vă clocotildească apa-n țevi, vom da viață acestui oraș în arterele lui celele mai fine, rețeaua de încălzire centralizată, căldura noastră se va răspândi în apartamentele voastre. Votați-mă pe mine, Clotilde, și vă voi aduce căldura clocotildă în casele voastre”, a declarat Clotilde Armand cu ocazia lansării candidaturii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 18.02.2020 05:25 Politic

National Cinematografic