Dacă Clotilde ajunge primar, promite că ne va da apă clocotildă în case

Frați bucureșteni, în marasmul care înconjoară candidatul perfect la primăria Capitalei, opoziția nereușind să se decidă între Nicușor Dan, Vlad Voiculescu sau elegantul Rareș Bogdan, iată că o soluție se ivește ca un luceafăr din cele mai frumoase la orizont. Europarlametara USR Clotilde Armand și-a anunțat, și ea, candidatura la Primăria Capitalei.

Deloc o novice în lupta electorală, ea fiind și candidata USR care a fost cel mai aproape de a câștiga o primărie de sector, Clotilde Armand vine cu un program irezistibil pentru cetățeanul bucureștean. Userista anunță că sub mandatul ei fiecare bucureștean va avea parte de apă cloclotildă la el în casă, indiferent dacă este vară sau iarnă.

„Cu mine, Clotilde Armand, o să vă clocotildească apa-n țevi, vom da viață acestui oraș în arterele lui celele mai fine, rețeaua de încălzire centralizată, căldura noastră se va răspândi în apartamentele voastre. Votați-mă pe mine, Clotilde, și vă voi aduce căldura clocotildă în casele voastre”, a declarat Clotilde Armand cu ocazia lansării candidaturii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 februarie 2020 03:25
Citește mai mult despre: Clotilde

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult