Dacă scapă de Grindeanu, Dragnea vrea să pună guvern de peneliști, că ăia sunt slugi mai de încredere

Liviu Dragnea nu mai riscă nimic! Încurcat în aceste zile de lingăul de Grindeanu, pe care l-a crescut ca pe propriul copil, l-a dus la pescuit, l-a învățat să fure, liderul PSD suflă acum și-n iaurt. Acesta dorește ca următorul guvern să fie format doar din membri PNL, că ăia sunt slugi mult mai credincioase.

„Mă gândesc foarte serios ca următorul premier să vină din partea PNL, de exemplu domnul Bușoi. Sunt convins că acesta nu va trăda niciodată interesele PSD-ului și, chiar de o face, tot nu-l va vota nimeni, niciodată”, a declarat Liviu Dragnea. Acesta a menționat câțiva lideri PNL care au fost mult mai fideli PSD-ului decât proprii colegi, cum ar fi Alina Gorghiu, Vasile Blaga sau Rareș Mănescu.

Totodată, liderul PSD a exclus posibilitatea de a colabora în continuare sau de a face un guvern din membri ALDE. „Oricât câte riscuri și-a asumat și-și asumă acest partid, cred că am întins mult prea tare coarda și n-aș vrea să fim asociați cu căcații ăia”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 iunie 2017 11:06
Citește mai mult despre: Dragnea PNL

Alte articole

Vezi mai mult