Dacă tot e circ în coaliție, s-a propus un clovn prim-ministru: Rareș Bogdan

România ar putea să devină mult mai amuzantă anul acesta dacă negocierile din coaliția de guvernare merg în direcția potrivită. Întrucât în ultima vreme s-a iscat un circ enorm pentru că un ministru e cam bătut în cap și nu vrea să se comporte normal iar prim-ministrul are orgolii de șef, liderii politici au propus o soluție de compromis: numirea unui clovn ca premier.

Soluția evidentă este Rareș Bogdan, europarlamentarul care s-a remarcat prin giumbușlucuri și faze amuzante încă de când prezenta emisiuni la Realitatea TV. Acesta are tot machiajul necesar, tot arsenalul de farse în sacoșă și chiar și pantofi largi și hazlii ca orice clovn care se respectă.

Ședințele conduse de noul premier Rareș Bogdan ar putea fi surse inepuizabile de distracție pentru copiii României, destul de afectați de pandemie și restricții. Acesta ar putea face naționalism ieftin din baloane, ar stropi cu apă sfințită pe ministrul Mediului când face o boacănă și ar putea face tumbe când tensiunile din coaliție escaladează rapid.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

15 aprilie 2021 12:44
Citește mai mult despre: rares bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult