Dacă tot ia bani de la PSD, Doru Bușcu schimbă numele Cațavencii în Slugarnicii

Dacă tot s-a aflat că primește peste 50.000 de euro lunar de la PSD, Doru Bușcu, acționar principal și redactor-șef la Cațavencii, a decis să aleagă un nume mai potrivit pentru publicație. Astfel, începând cu săptămâna viitoare, că tot începe un nou an, Cațavencii se va regăsi pe tarabe sub numele Slugarnicii.

”Oi fi eu priceput ca consilier al lui Dragnea să-l ajut să-și ascundă mizeriile, dar să invoc libertate editorială sau verticalitate la Cațavencii mi-e chiar imposibil. Dracului, iau o căruță de bani de la PSD în fiecare lună! Dar nu e o problemă că publicației îi voi spune Slugarnicii, că nu din ea îmi vin banii, ci cum îi spun eu lui Dinescu, celălalt acționar, că el cu TVR-ul lui ia infim de la PSD față de cât iau eu”, a declarat Doru Bușcu.

Pe de altă parte, Doru Bușcu insistă că merită fiecare ban primit de la PSD. ”Să știți că nu-i ușor să-i explici lui Dragnea – care e tot un țăran de Teleorman, un Dăncilă mai evolouat, dar nu cu mult – ce să spună când face vreo declarație politică”, spune Bușcu. ”Sincer vă spun, lucrez cu băieții din redacție mai mut la discursurile lui Dragnea decât la bulele și textele din Cațavencii. Pardon, Slugarnicii.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
28 decembrie 2018 20:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult