Dacă va reveni la putere, PDL promite că va interzice complet votul democratic

La scurt timp dupe ce au decis să boicoteze referendumul pentru suspendarea lui Băsescu, liderii PDL au ţinut să-şi ceară scuze în faţa propriilor simpatizanţi. „Ştim că normal ar fi fost să interzicem complet votul, dar din păcate nu s-a putut. Promitem însă să interzicem dreptul la vot al românilor imediat ce vom reveni la putere”, a declarat Vasile Blaga, actualul lider al PDL.

Decizia PDL are la bază faptul că, după cum o recunoaşte Elena Udrea, orice alegeri pierdute de Traian Băsescu sunt automat fraudate. „Românii trebuie să înţeleagă că li se va interzice dreptul la vot în interesul lor, ca să nu fie vreodată părtaşi la o lovitură de stat”, a explicat pedelista.

Ea a invocat şi costurile mari pe care le presupune organizarea unor alegeri. „Sumele sunt foarte mari în sine, fără să luăm în calcul banii neoficiali care se cheltuie pentru fraudarea unor alegeri. În plus, românii au fost obişnuiţi cu tirania de domnul Traian Băsescu, nu vor avea de suferit într-o eventuală dictatură”, a explicat Elena Udrea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 iulie 2012 15:07

Alte articole

Vezi mai mult