Dacia se mută în Maroc! Dezafectarea uzinei va crea locuri de muncă şi pentru marocanii din Piteşti

Zvonurile că grupul Renault ar putea muta producţia Dacia în Maroc le dau speranţe nu numai marocanilor din Africa de Nord, ci şi celor din Piteşti! Liderii celor din urmă spun că dezasamblarea uzinei, care găzduieşte cantităţi considerabile de fier şi alte metale, ar scoate din foame comunitatea marocană din întregul judeţ.

“Ne-am bucurat când am auzit că s-ar putea muta Dacia în Maroc! Chestia asta ar genera mii de locuri de muncă şi pentru noi, marocanii locali”, spune Decebal Linguraru, bulibaşă dintr-un sat de lângă Piteşti. “Voi ştiţi câtă muncă e să desfaci un strung din ăla mare? N-o mai fi aşa mare cererea de fier în zilele noastre, dar dacă pui la socoteală şi ajutorul de şomaj, locurile astea de muncă ne vor ajuta să ducem un trai decent.”

“În plus, dacă mai rămân embleme de Logan în fabrică după ce pleacă francezii, cu atât mai bine. Sunt marocani şi algerieni în toată ţara care ar fi dispuşi să plătească bani buni pe ele, să şi le pună la caravanele cu coviltir.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 februarie 2014 14:02

Alte articole

Vezi mai mult