Dacian Cioloş e oficial cel mai rapid ardelean, după ce i-a luat doar 2 ani să-şi facă partid

Bravo, Dacian! Fostul premier nu mai este doar un ardelean, ci cel mai rapid ardelean, după ce a reușit performanța uluitoare să facă un partid în mai puțin de 2 ani. Din păcate asta nu-l va ajuta prea mult la alegerile de anul viitor, sau cel puțin nu în Ardeal: ca să obțină voturi acolo ar trebui mai întâi să afle și ardelenii că și-a făcut partid, or asta nu se va întâmpla decât peste 4-5 ani.

”Ardelenii încă mai caută pe liste PUNR sau alte partide de mult dispărute, sunt încă cu mulți ani în urmă cu informația, deci nici o șansă să afle de partidul lui Cioloș la alegerile din următorii 2 ani. Mai ales că nu toți ardelenii sunt Dacian Cioloș, să aibă superputerea să facă lucruri atât de rapid, în numai 2 ani”, explică reputatul politolog Decebal Popescu.

Politologul a ținut însă să atragă atenția asupra faptului că Dacian Cioloș doar e depus actele pentru înființarea Mișcării România Împreună, deci mai avem de așteptat până să se oficializeze faptul că este cel mai rapid ardelean. ”Dacă are ghinion și ajunge dosarul lui pe mâna unui ardelean, n-o să-i fie aprobat pratidul prea curând”, avertizează Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 aprilie 2018 13:29
Citește mai mult despre: ardelean Ciolos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult