Dacian Cioloş explică de ce nu foloseşte coloană oficială: ”N-o am mică, ca ceilalţi demnitari”

Emoții pentru Cabral! Dacian Cioloș pare să rivalizeze la ”dimensiunea aia” cu îndrăgita vedetă autohtonă. Sau cel puțin asta se înțelege din răspunsul pe care l-a dat actualul premier când a fost întrebat de ce nu folosește coloană oficială pentru deplasări: ”Pentru că n-o am mică, ca ceilalți demnitari”, a răspuns Cioloș.

Ipoteza premierului este confirmată de foarte multe studii de specialitate, care au demonstrat că, cu cât o persoană o are mai mică, cu atât va simți nevoia să compenseze rușinea prin manifestări megalomane de neam prost. Practic, ca să abată atenția de la faptul că o au mică, demnitarii noștri apelează la zgomotul sirenelor de poliție.

”Din punctul acesta de vedere, Gabriel Oprea – care a folosit coloană oficială, în medie, de 5 ori pe zi – cel mai probabil nici măcar n-are penis”, spune reputatul om de știință Decebal Popescu. ”Sau, dacă-l are, îl are la nivelul dimensiunii minime, măruțul (de la Catălin Măruță, n.n.). Deși tind mai degrabă să cred că nu are deloc.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 ianuarie 2016 08:01
Citește mai mult despre: Ciolos coloana oficiala

Alte articole

Vezi mai mult