Dan Barna a dat afară încă un membru USR, care a zis că Andrei Caramitru e idiot

Președintele suprem al USR a dat încă o dată dovadă de tărie nemaiîntâlnită dând afară încă un membru USR pentru că a abuzat de limitele libertății de expresie și l-a catalogat pe iubitul său Andrei Caramitru drept „un idiot”.

„Trebuie să existe niște limite – în momentul în care se ajunge într-o zonă de jigniri, într-o zonă de afirmații care nu au în spate nicio dovadă sau nicio realitate e firesc să existe astfel de reacții ale partidului, pe proceduri statutare”, a declarat Dan Barna. Acesta susține că nu există nicio dovadă sau argument să-l numești pe economistul Andrei Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru, „un idiot”.

Decizia a fost salutată de membrii partidului în grupul intern de Facebook al partidului, unde membrii s-au întrecut în limbi în cur la adresa lui Andrei Caramitru, despre care au zis „foarte bine le zice”, „e nevoie de cineva care să spună lucrurile pe nume”, „omul se pricepe la economie”. Andrei, angajat al unei companii internaționale ce a fost descrisă drept „o cultură a corupției” și care oferă consultanță de obicei dictatorilor, afaceriștilor veroși și traficanților, le-a mulțumit membrilor organizației și lui Dan Barna asigurându-l că „lasă că ajungem noi la putere și-i exterminăm pe toți ăștia, umplem pușcăriile cu ei”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 decembrie 2019 14:12
Citește mai mult despre: barna

Alte articole

Vezi mai mult